Aloe Vera fogkrém - 100 ml - LR Aloe Via

Aloe Vera fogkrém - 100 ml - LR Aloe Via
Aloe Vera fogkrém - 100 ml - LR Aloe Via
2 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 23 Ft

Az Aloe Vera Fogkrém parabén mentes, fogíny és a fogak alapos tisztítására. Kellemes, friss érzést nyújt.

 

Normál fogakra és fogínyre ajánlott. Nem tartalmaz fluoridot. Szájápoló termék hidrozselé formában a kíméletes és alapos ápolásért. Megelőzi a lepedékek lerakódását és gondoskodik a friss érzetről. Támogatja az egészséges fogínyt, a ragyogó fogakat és a friss leheletet. 43% aloe verával és echinacea kivonattal.

 

  • 43% aloe vera zselével és echinacea kivonattal
  • Nem tartalmaz fluoridot
  • Alaposan és gyengéden tisztítja a fogakat és a fogínyt
  • Gondoskodik a kellemes leheletről

 

ALOE VERA - A SOKOLDALÚ TEHETSÉG

Az aloe verát a kozmetikai- és élelmiszeriparban egyedülálló hatóanyag-összetételének köszönhetően már évszázadok óta nagyra becsülik. A belsejében található levélgél több, mint 200 hasznos összetevőt tartalmaz. Emellett fontos tápanyagok bio-elérhetőségét erősíti. Így a vitaminokat a szervezet könnyebben tudja hasznosítani. Nem csoda tehát, hogy a növény ma is egyre növekvő népszerűségnek örvend. Európában naponta egy millió aloe verából készült élelmiszert értékesítenek.

 

AZ ALOE VERÁRÓL DIÓHÉJBAN

Az aloe vera levélfilé egyedülálló hatóanyag-komplexumának köszönhetően, amely mono- és poliszacharidokból, acemannánból, vitaminokból, ásványi anyagokból, enzimekből és esszenciális aminosavakból áll.


LR Health & Beauty System

Az Aloe vera ivógéljeinkhez kizárólag az Aloe Vera Barbadensis Miller tiszta levélfiléjét használjuk. Ez az aloe vera növény belsejében található. Az aloin a külső levélkéregben és az aloe vera növény latexrétegében található keserű anyag. Ezeket az anyagokat termékeink előállítása során egy szigorúan ellenőrzött folyamat keretében gondosan és teljes egészében eltávolítjuk. Ettől függetlenül, elővigyázatosságból a Németországban található korszerű gyárunkban a kinyerés folyamata után és a feldolgozás előtt minden levélfilét ellenőrzünk, hogy nincsenek-e benne aloin-maradványok. Ezután a kész terméket újra teszteljük. Az Aloe vera ivógélek minőségét rendszeres ellenőrzésekkel olyan független kutatóintézetek is megerősítik, mint például az SGS Fresenius Intézet. Termékeinket emellett rendszeres időközönként vizsgálják felül. Elégedett vásárlóink és a termékeink iránti, folyamatosan növekvő kereslet szintén a remek minőséget igazolják.Alkalmazás: Moss fogat naponta 2-3-szor az étkezések után. Ahhoz, hogy minden lepedéket és maradékot eltávolíts a fogmosásnak 2-3 percig kell tartania.

Összetevők: Aloe Barbadensis Gel, Sorbitol, Hydrated Silica, Aqua (Water), Glycerin, Sodium Lauryl Sulfate, Cellulose Gum, Aroma (Flavor), Echinacea Purpurea Extract, Propolis (Propolis Cera), Alcohol, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, Caramel, CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1)