Aloe Vera sensitiv fogkrém - 100 ml - LR Aloe Via

Aloe Vera sensitiv fogkrém - 100 ml - LR Aloe Via
Aloe Vera sensitiv fogkrém - 100 ml - LR Aloe Via
2 230 Ft
A vásárlás után járó pontok: 22 Ft

Az Aloe Vera Sensitiv Fogkrém, fogíny és a fogak alapos tisztítására. Kellemes, friss érzést nyújt.

 

Érzékeny fogakra és érzékeny fogínyre ajánlott. Fluoridot tartalmaz. 40% aloe verával. Ásványi alapú szájápoló termék a fogíny és a fogak alapos és kíméletes tisztításáért. Védi a fogzománcot és megnyugtatja az érzékeny fogakat és fogínyt. Gondoskodik a friss leheletről.

 

  • 40% aloe vera zselével és ásványi anyagokkal
  • Fluoridot tartalmaz
  • Alaposan és különösen gyengéden ápol
  • Csökkenti a fogak érzékenységét
  • Hatékonyan távolítja el a lerakódásokat

 

ALOE VERA - A SOKOLDALÚ TEHETSÉG

Az aloe verát a kozmetikai- és élelmiszeriparban egyedülálló hatóanyag-összetételének köszönhetően már évszázadok óta nagyra becsülik. A belsejében található levélgél több, mint 200 hasznos összetevőt tartalmaz. Emellett fontos tápanyagok bio-elérhetőségét erősíti. Így a vitaminokat a szervezet könnyebben tudja hasznosítani. Nem csoda tehát, hogy a növény ma is egyre növekvő népszerűségnek örvend. Európában naponta egy millió aloe verából készült élelmiszert értékesítenek.

 

AZ ALOE VERÁRÓL DIÓHÉJBAN

Az aloe vera levélfilé egyedülálló hatóanyag-komplexumának köszönhetően, amely mono- és poliszacharidokból, acemannánból, vitaminokból, ásványi anyagokból, enzimekből és esszenciális aminosavakból áll.


LR Health & Beauty System

Az Aloe vera ivógéljeinkhez kizárólag az Aloe Vera Barbadensis Miller tiszta levélfiléjét használjuk. Ez az aloe vera növény belsejében található. Az aloin a külső levélkéregben és az aloe vera növény latexrétegében található keserű anyag. Ezeket az anyagokat termékeink előállítása során egy szigorúan ellenőrzött folyamat keretében gondosan és teljes egészében eltávolítjuk. Ettől függetlenül, elővigyázatosságból a Németországban található korszerű gyárunkban a kinyerés folyamata után és a feldolgozás előtt minden levélfilét ellenőrzünk, hogy nincsenek-e benne aloin-maradványok. Ezután a kész terméket újra teszteljük. Az Aloe vera ivógélek minőségét rendszeres ellenőrzésekkel olyan független kutatóintézetek is megerősítik, mint például az SGS Fresenius Intézet. Termékeinket emellett rendszeres időközönként vizsgálják felül. Elégedett vásárlóink és a termékeink iránti, folyamatosan növekvő kereslet szintén a remek minőséget igazolják.
Alkalmazás: Moss fogat naponta 2-3-szor az étkezések után. Ahhoz, hogy minden lepedéket és maradékot eltávolíts a fogmosásnak 2-3 percig kell tartania.

Összetevők: Aloe Barbadensis Gel, Calcium Carbonate, Glycerin, Sorbitol, Potassium Chloride, Silica, Sodium Monofluorophosphate, Cocamidopropyl Betaine, Hydroxyethylcellulose, Aroma (Flavor), Sodium Saccharin, Sodium Hydroxide, CI 42090 (Blue 1), CI 19140 (Yellow 5)