HighRise Ultra Strong 30 ml - Rush, Poppers, Aroma - Jungle Juice

Highrise-ultra-strong-Rush-Poppers-aroma-30-ml-jungle-juice-jj
HighRise Ultra Strong 30 ml - Rush, Poppers, Aroma - Jungle Juice
5 760 Ft
Egységár: 192 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft

High Rise Ultra Strong 30 ml - Rush, Poppers, Aroma

Jungle Juice - HighRise Ultra Strong - 30ml - pentyl-nitrit tartalom

 

Összetevők: 90% pentyl-nitrit tartalom

Alkalmazás: Az aroma használata igen egyszerű, tegyünk pár csepp popperst egy párologtató edénybe. Amennyiben ezt egy kisebb szobában, zárt ajtók és ablakok mellett történik, úgy enyhén lazító- bódító hatást érezhet.

Érdemes különböző kellemes illatokkal elkeverni, mint például szantál, fahéj, vanília, ylang-ylang, levendula vagy bármely az Ön számára kellemesnek mondott illóolajjal.

Speciális illóolajok esetén kellemes, vágyfokozó hatás érhető el. Amennyiben véletlenül beleszippantanánk az üvegcsébe, úgy számíthat arra, hogy egy erősebb bizsergést illetve izomernyedést okozhat. Kérjük, figyeljen oda arra, hogy a kupakot minden alkalmazást követően rácsavarja az üvegcsére, mivel a poppers aroma eléggé illékony anyag. Párologtatása csak kis mértékben javasolt.

Fokozottan tűzveszélyes. Ha használata közben semmiképp ne használjon nyílt lángot a közelében, mert robbanáshoz vezethet.

 

Figyelmeztetés:

A poppers aromák használata során kerülje az ételek és italok fogyasztását, nyílt láng használatát és a dohányzást. Fokozottan tűzveszélyes folyadék! Kizárólag külterületen vagy jól szellőző helyiségben használja. Ha szembe kerül öblítse ki bő vízzel! Semmiképp ne igya meg vagy nyelje le a tartalmát! Csak nyílt helyiségben használd. Nem rendelkezik kábító hatással, azaz nem minősül drognak. Közvetlenül ne lélegezd be, ne inhaláld az orrodon keresztül mivel az ily módon történő rendszeres használata légúti károsodást okozhat.

 

 

Megjegyzés
Fokozottan tűz és robbanásveszélyes! Rendeltetésszerűen használja! Emberi fogyasztásra nem alkalmas.