Lutein Max-Complex szemvitamin 30 db tabletta, 30 mg lutein tablettánként, zeaxantin, áfonya - Olimp Labs

Lutein-max-complex-szemvitamin-30-db-tabletta-lutein-olimp-labs
Lutein Max-Complex szemvitamin 30 db tabletta, 30 mg lutein tablettánként, zeaxantin, áfonya - Olimp Labs
4 690 Ft
Egységár: 156 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft

Lutein Max-Complex szemvitamin 30 db tabletta, 30 mg lutein tablettánként, zeaxantin, áfonya - Olimp Labs

Olimp Labs Lutein Max-Complex - 30 kapszula

 

A szemek figyelméért!

Az Olimp Labs Lutein Max-Complex magas tartalmú luteint, zeaxantin, áfonya gyümölcskivonat tartalmaz.

Késlelteti szemeink öregedését, védi a szemet a káros UV sugaraktól.

A termék 30 mg bioaktív növényi kivonatokból származó luteint tartalmaz, mely késlelteti szemeink öregedését, védi a szemet a káros UV sugaraktól, de karotinhoz hasonló vegyületként a bőrre is hasonlóan pozitív hatással van. A lutein a szem egyik természetes antioxidánsa, mely segít megőrizni a makula és a retina egészségét, semlegesítik a retinában lévő szabadgyököket.

A lutein és a zeaxantin karotinoidok. Legtöbbször leveles zöldségekben található meg spenótban, káposztákban, fehérrépában cukkiniben, brokkoliban vagy borsóban. Együttesen védik  a szemet a káros oxidatív hatásokkal szemben.  

Az  Olimp Labs Lutein Max-Complex fekete áfonya gyümölcskivonata antocianidineket tartalmaz, amelyek antioxidáns tulajdonságaiknak köszönhetően kedvezően befolyásolják a látást (lehetővé teszi a szervezetben termelődő szabad gyökök hatásainak semlegesítését), az erekre gyakorolt kiváló hatások eredményeként.

AOlimp Labs LuteinMax-Complex különösen ajánlott azok számára, akik mesterségesen megvilágított területeken dolgoznak, irodai számítógépet használnak, intenzív napfénynek vannak kitéve, akik szemfáradtságtól szenvednek, valamint közép- és idős korúaknak is látásuk megőrzése érdekében.


Kiszerelés: 30 kapszula


Javasolt használat: 
Napi 1 kapszula étkezések közben vagy egyéb adagolással az orvossal történő  konzultációt követően. 

Összetevők: maltodextrin, áfonya gyümölcskivonat (Vaccinium myrtillus L.) 25% antocianidinek, lutein és zeaxanthin (Tagetes erecta L.), töltőanyag - nátrium-karboxi-metil-cellulóz só; fényezőanyagok - polivinil-alkohol (PVA), talkum, polietilénglikol, polioxietilén-szorbitán-monooleát; csomósódásgátlószerek - zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid; ételfesték - titán-dioxid, vas-oxidok és hidroxidok.

Tápérték: 
 

1 tabletta
Lutein 30 mg
Zeaxantin 2, 5 mg
Áfonya gyümölcskivonat (Vaccinium myrtillus L.),
  ebből antocianidineket
50 mg

12,5 mg
*%RDA