TRIBUVAR 1000 90 db tabletta, Tribulus Terrestris, királydinnye - SAN

	 TRIBUVAR 1000 90 db tabletta, Tribulus Terrestris, királydinnye - SAN
TRIBUVAR 1000 90 db tabletta, Tribulus Terrestris, királydinnye - SAN
8 750 Ft
Egységár: 97 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft

SAN - TRIBUVAR 1000TM  San - Eredményt nyújtunk!

 

Titan standard

 

Tribulus terrestris - 1 g tribulus terrestris adagonként - 90 teljes adag - HPLC tesztelt és ellenőrzött

 

Táplálékkiegészítő - 90 tabletta

 

Termék információ: dobozonként 90 tabletta, mely 90 adagot tartalmaz.

 

Összetétel/tabletta:  Tribulus Terrestris (királydinnye gyümölcs kivonat) (45% szaponin tartalom) 1 g.

 

Egyéb összetevők: Hidroxi-propil-cellulóz, kalcium-karbonát, Crosmarmellóz-nátrium, magnézium-sztearát, Hypomelose, Streric Acid, Szilikon-dioxid.

 

Gyártva egy olyan létesítményben, ahol szintén feldolgoznak a tojást, halat, a szójat, a földimogyorót és tejtermékeket, így ezeket nyomokban tartalmazhatja.

 

Felhasználási javaslat: Az étrend-kiegészítőt naponta egy alkalommal vegyen be 1-2 tablettát étkezés közben. A Tribuvar 1000TM-nek, a MyotestR, a CubedTM és / vagy a FierceR Domination kombinációjával növelhető a hatékonysága.

 

Tárolási feltételek: Hőtől és fagyástól óvni, Ne tegye ki a közvetlen napfénynek. Ne engedje, hogy nagy páratartalmú (65% feletti) helyen legyen. A tégelyt mindig szorosan zárva tartsa, ha nem használja.

 

FIGYELEM: 18 évnél fiatalabb személyek számára nem ajánlott. Alkalmazás előtt kérjük konzultáljon kezelőorvosával vagy gyógyszerészével, ha Önnek egészségügyi problémái vannak, vagy más gyógyszereket is szed rendszeresen. Ha Ön terhes vagy szoptató nő, szívbetegségben szenved, vesebetegsége van, depressziója van, cukorbetegsége vagy a prosztata megnagyobbodása miatt vizelési zavarral szembesül, csak orvosi konzultációt követően alkalmazza a terméket.

 

A Tribuvar 1000TM tiszta Tribulus Terrestris kivonatot tartalmaz, standardizált 45% teljes szaponint tartalmaz. 

 

Származási ország: U.S.A. 

 

A San termékek a GMP (Good Manufacturing Practices) szabványok szerinti gyártják, szigorú minőség ellenőrzési iránymutatásokkal. Ezenkívül minden SAN-t tartalmazó tételt HPLC analízissel függetlenül teszteltek tisztaságra és hatékonyságra, hogy csak a legjobb minőségű összetevőket biztosítsák az innovatív formulákban. * 

 

Ezt a terméket nem értékelték, vagy bizonyítványt nem engedélyezték a kábítószer-tesztelés alá eső sportolók számára. 

 

* Az állításokat az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal nem értékelte. Ez a termék nem alkalmas betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.