Zinc 100 db kapszula, 25 mg cink - Nutriversum

Zinc - 100 kapszula - VITA - Nutriversum

Zinc 100 db kapszula, 25 mg cink - Nutriversum

1 990 Ft
Egységár: 20 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft

Zinc 100 db kapszula, 25 mg cink - Nutriversum

 

100% cinktartalmú táplálékkiegészítő kapszula. A cink ásványi anyag a szervezetünk számára egyik legfontosabb mikrotápanyag, hiszen megléte elengedhetetlen a sebek, hámsérülések gyógyulásához és regenerációjához. Emellett a cink az immunrendszer normális működéséhez, a haj, bőr, körmök és csontok erősségéhez, illetve a normál látásminőséghez is szükséges ásványi anyag. Mindezek mellett a sport-táplálékkiegészítők körében is népszerű kiegészítő, hiszen a cinknek számos pozitív hatása lehet a teljesítményre is.

 

100% cinktartalmú táplálékkiegészítő kapszula.

 

A VITA – Zinc napi adagonként (1 kapszula) 25 mg cinket tartalmaz!

 

A cink ásványi anyag a szervezetünk számára egyik legfontosabb mikrotápanyag, hiszen megléte elengedhetetlen a sebek, hámsérülések gyógyulásához és regenerációjához. Emellett a cink az immunrendszer normális működéséhez, a haj, bőr, körmök és csontok erősségéhez, illetve a normál látásminőséghez is szükséges ásványi anyag. Mindezek mellett a sport-táplálékkiegészítők körében is népszerű kiegészítő, hiszen a cinknek számos pozitív hatása lehet a teljesítményre is.

 

A VITA – Zinc olyan dózisban tartalmazza ezt az elengedhetetlen mikrotápanyagot, amely mindennapos szedése garantálja, hogy a cinkbevitel miatt ne kelljen aggódnod!

 

Kinek ajánljuk?

Neked, ha:

  • úgy érzed, alacsony a tesztoszteronszinted, és a háttérben az alacsony cinkbevitel állhat,
  • orvosilag igazolt, hogy alacsony a cinkszinted,
  • az étrended kevés cinktartalmú élelmiszert tartalmaz.

Alkalmazás: Fogyassz egy adagot (1 kapszula) minden nap egy étkezésed kíséretében, sok folyadékkal!ÖsszetevőkForrás: niyodo.hu