Curcuma 90 db kapszula, kurkuma 400 mg, bosweilla 75 mg kapszulánként - QNT

Collagen 90 db kapszula, 500 mg kollagén C-vitaminnal - QNT
Collagen 90 db kapszula, 500 mg kollagén C-vitaminnal - QNT
Collagen 90 db kapszula, 500 mg kollagén C-vitaminnal - QNT
Collagen 90 db kapszula, 500 mg kollagén C-vitaminnal - QNT
Curcuma 90 db kapszula, kurkuma 400 mg, bosweilla 75 mg kapszulánként - QNT
6 390 Ft
Egységár: 71 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft

QNT Curcuma+ - 90 kapszula 


A kurkuma hihetetlen tulajdonságokkal rendelkezik, és jelentős egészségügyi előnyökkel jár.MIÉRT ÉRDEMES SZEDNI?

A kurkumát indiában évezredek óta használják gyógynövényként, ahol különösen az ízületek, inak, porcok fájdalmak enyhítésére, valamint az emésztési zavarok leküzdésére használják.

CURCUMA+: A TERMÉSZET VÁTHATATLAN ERŐJE

A Curcuma+ termék curcuma longa gyökér kivonatából készült. Ezt a curcuma longa gyökér kifejezetten azért választottuk, hogy Ön a kurkuma lehető legjobb tulajdonságait élvezhesse. Magas biohasznosulása elengedhetetlen antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásához. A curcuma longa tagadhatatlanul a kurkuma leghatékonyabb fajtája.

A kurkuma egyik összetevője a kurkumin. Ez a kurkuma hatóanyaga, amely a növény igazi erősségének. Kettős hatásával a megelőzés mellett különféle betegségeket gyógyításában is részt vehet. A kurkumát Ázsiában szent növénynek tekintik, és néha a csodaételek közé sorolják a kurkumin hatóanyagai miatt. A QNT Curcuma+ erős, 1200 mg kurkumin koncentrációval rendelkezik.

CURCUMA+, ROBBANÉKONY KOMBINÁCIÓ

A kurkuma hatásának fokozása érdekében boswellia serrata-val és C-vitaminnal kombinálták. A kurkumin és a boswellia kivonat szinergikus hatásának köszönhetően növelheti a hatékonyságot.

A boswellia serrata növény a fájdalom elleni hatékonysága mellett gyulladáscsökkentő hatásairól is ismert. Régóta ismert ismert egészségügyi előnyeiről. India hegyeiben nő, és száraz időszakokban szüretelik. A boswellia hatóanyagai, amelyek optimalizálják a kurkuma hatását, a növény gyantájában található boswellsavak. Megakadályozhatják a gyulladások kialakulását, és elősegíthetik a vérkeringést az ízületekben.

Ehhez a már amúgy is szenzációs formulához C-vitamint is társítottak. Ez további antioxidáns hatást biztosíthat a kurkumin számára. A c-vitamin valódi pajzsként működik, amely megvédi a sejteket a különféle károsodásoktól, amelyekkel testünk szembesül. A C-vitamin serkentheti a vérkeringést is azáltal, hogy részt vesz a vörösvértestek képződésében.

MILYEN ELŐNYEI VANNAK A CURCUMA+-NAK?

Magas kurkuma koncentrációja természetes módon segíthet leküzdeni ízületek, inak és porc fájdalmait. Felveheti a harcot az ízületi fájdalom ellen, amelyet a sejtek megújulásának hiánya okoz. A QNT Curcuma+ olyan tulajdonságokat is rendelkezik, amelyek segíthetnek enyhíteni a gyulladással járó fájdalmat. Gyulladáscsökkentő tulajdonságainak köszönhetően erősebbnek érezheti majd magát, mint valaha.


Kiszerelés: 90 kapszula


Javasolt használat:  
Napi 3 kapszula.


Összetevők: Kurkumin száraz kivonat (Curcuma longa), kapszula: E464/E407/E508, tömjénfa száraz kivonat (Boswellia serrata), C-vitamin, csomósodástgátlók: E470b/E551, víz.

3 kapszula
Kurkumin száraz kivonat 1200 mg
Boswellia serrata száraz kivonat 225 mg
C-vitamin (*60%)
48 mg
*Tápanyag referenciaértékek
Mennyi napra elegendő?

A dobozban található termék normál használat mellett ennyi napra való adagot tartalmaz.

Minimum 30 – 30 Maximum