Rólunk

Kedves Látogatónk!

Köszöntjük weboldalunkon!
A MultivitaminBolt Online Egészség Webáruházat azért hoztuk létre, mert hisszük, hogy az egészség a legnagyobb kincsünk. Alaposan meg kellene válogatnunk, hogy mivel táplálkozunk, hol élünk, mit sportolunk, milyen munkakörben dolgozunk, azonban ez nem mindig kivitelezhető. Ezért, ha ma megtehetjük, hogy védjük egészségünket, megőrizzük amink van, tegyük meg! Lehet, hogy ehhez vitaminokat, étrend-kiegészítőket kell szednünk, egészségesen táplálkoznunk, sportolnunk. A választás mégis a miénk.

Webáruházunkban nagy választékban találhatóak vitaminok, multivitaminok, élelmiszerek, étrend-kiegészítők, higiéniai, bőrápoló, tisztálkodó- és tisztító termékek. Mindezek különböző formában és kiszerelésekben állnak Vásárlóink rendelkezésére. Gondoltunk az egész családra, a legkisebbektől a legnagyobbakig, ezért korosztályonként is könnyedén tudnak keresni, válogatni a legjobb összetételű vitaminok között.

A mi kedvenceink a nanotechnológiával készült termékek és a folyékony multivitaminok. Összetételüknek köszönhetően gyorsan és hatékonyan szívódnak fel és épülnek be a szervezetbe. Szeretjük, mert többségük finom, kellemes ízű ital vagy elixír. Ezen kívül természetesen sokféle kapszula, tabletta, instant italpor, zselékapszula, gumimaci, rágótabletta, elixír, juice, gyümölcslevek is szerepelnek kínálatunkban.
A MultivitaminBolt Online Egészség Webáruházban vannak egyebek mellett nanotechnológiás, fagyasztva szárított, élőflórás, kolloid, préselt, hatóanyag kivonással készült, vagy éppen eredeti formában (pl. méhpempő, virágpor) megőrzött hatóanyagok. Készítményeink gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, kivétel nélkül.
Vitaminjaink tartalmazhatnak gyógynövényeket, növényi részeket, gyógygombákat (Ganoderma, Reishi, stb.), egzotikus gyümölcsöket és növényeket, de zöldségek, gyümölcsök, ásványi anyagok, enzimek, aminosavak, antioxidánsok is fellelhetők számos termékben.

Igyekszünk a legjobb hírű, legelismertebb étrend-kiegészítő gyártóktól vásárolni, hogy kiváló hatásfokú és minőségű vitaminokat tudjunk Önnek ajánlani, bemutatni. Fontosnak tartjuk, hogy a szintetikus, mű vitaminok helyett lehetőleg organikus, természetes alapanyagú, tiszta összetételű termékeket kínáljunk.

A rendeléseket nagyon diszkréten csomagoljuk, kívüről nincs utalás annak tartalmára.

Férfi Vásárlóink kedvelt, népszerű  termékei az alkalmi, természetes összetételű Potencianövelő kapszulák, tabletták, cseppek. Folyamatosan bővül a kínálatunk, nagy részét készletről szállítjuk, 1-4 munkanapon belül.

Ha szeretne olyan Energy, Starlife, Natur Tanya, BioCo, Dr. Chen, ESI, Specchiasol, ErbaVita, MannaVita, Olimp Labs terméket, amit nem talál webáruházunkban, kérem érdeklődjön elérhetőségeinken, segíthetünk.

INGYENES A KISZÁLLÍTÁS 24970 Ft rendelési érték felett, PickPackPont szállítással, alatta 1290 Ft. GLS, vagy csomgpont szállítási mód esetén, 37970 Ft, alatta 1490 Ft/csomag. Utánvét költsége +595 Ft.

Köszönjük, hogy minket választ! Vegye kezébe egészsége megőrzését még ma!

Jó egészséget kívánunk: Balogh Eszter és a Multivitamin Bolt kedves kis Csapata


Balogh Eszter

Segíthetek? Hívjon: +36304607279