Korean Ginseng Star 60 db lágyzselatin kapszula, valódi Panax Ginseng kivonattal - StarLife

Korean Ginseng Star 60 db lágyzselatin kapszula, valódi Panax Ginseng kivonattal - StarLife
Korean Ginseng Star 60 db lágyzselatin kapszula, valódi Panax Ginseng kivonattal - StarLife
-14%
11 550 Ft 9 975 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2021.11.09  -  Vége: 2022.08.31
Egységár: 166 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 80 Ft

Korean Ginseng Star 60 db lágyzselatin kapszula, valódi Panax Ginseng kivonattal - StarLife

 

Valódi ginseng – Panax ginseng – természetes növény, melyet Kelet-Ázsiában már 5000 éve használnak. Már a tercier időszakban is nőtt, tehát több, mint egymillió évvel ezelőtt. Túlélte a kemény klimatikus változásokat, ezért az élet szimbóluma a Földön. Specifikus tulajdonságai vannak. Léteznek 300 – 400 éves gyökerek. Hatásai miatt mágikus tulajdonságokkal ruházták fel. Az ősi Kínában és Japánban a fiatalság, egészség, vitalitás és teljesítőképesség szimbóluma volt, és majdnem mindenfajta testi és lelki probléma kezelésére használták. A ginseng leggyakrabban felhasznált része a gyökere. A kínai császárok és udvartartásuk rendszeresen használták. A kínai gyógyászatban a növényről az első gyógyhatásokat leíró feljegyzések a 2000 éves herbáriumban voltak. A ginseng több tíz egyedi nagyon hatásos anyagot tartalmaz, melyek a szárított gyökér súlyának 20 %-át teszik ki. A ginseng hatásosabb a szokásos serkentő anyagoknál (kávé, tea, nikotin, energiaitalok, stb.). Hatása lassabban jelentkezik, azonban hosszantartó és az egészségre minden szempontból hasznos. Összetevőit már sokat kutatták, de még mindig találnak új tulajdonságokat. A adaptogén és harmonizáló növények csoportjának alap növénye. A ginseng nem toxikus, nem voltak káros mellékhatások vagy kontra indikációk megállapítva.
A ginseng segít a kognitív teljesítőképesség és a normális vérkeringés megőrzésében, ami összefügg az agyi működéssel és a reakcióképességgel. Segíti az optimális szellemi és kognitív tevékenységeket - emlékezetet, éberséget és vitalitást. Részt vesz a fizikai és szellemi képességek megtartásában, fáradtság, kimerültség és a koncentrálás hiánya esetén.

Hatása jótékony a vércukor optimális szintjére és az inzulin anyagcserére. A ginseng antioxidánsként hat, segíti a szervezet természetes védekező rendszerét valamint az immunrendszer helyes működését.

Nem utolsósorban jótékonyan hat a szexuális egészségre és közérzetre.

 

FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.

 

Javasolt adagolás
1 kapszula 2× naponta.

 

Összetétel
Összetevők 2 kapszulában: Szójaolaj; valódi ginseng (Panax ginseng, kivonat 15:1 arányú, 68 mg ginsenosid tartalommal) 1.020 mg. Zselatin kapszula.
A gyorsabb tájékozódás érdekében a hatóanyagok mennyisége a kivonatoknál a tényleges (eredeti) mennyiségben van feltüntetve.

Figyelmeztetés

Figyelmeztetés: Fogyasztása gyermekeknek 3 éves kor alatt nem ajánlott. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagolást. Gyermekek elől elzárva kell tartani! Tárolás: száraz, sötét helyen. Minőségét megőrzi: lásd a doboz nyakán EXP (nap/hó/év).

 

 

OÉTI/OGYI
OÉTI/OGYI

Magyarországi hatósági engedélyezés száma. OÉTI vagy OGYI számon tartják nyilván.

16671/2015
Mennyi napra elegendő?
Mennyi napra elegendő?

A dobozban található termék normál használat mellett ennyi napra való adagot tartalmaz.

Minimum 30 – 60 Maximum