Noni Star - noni gyümölcsöt tartalmaz, 60 db kapszula - StarLife

Noni Star - noni gyümölcsöt tartalmaz, 60 db kapszula - StarLife
Noni Star - noni gyümölcsöt tartalmaz, 60 db kapszula - StarLife
-9%
9 450 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára. 8 570 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2023.01.27  -  Vége: 2024.05.31
Egységár: 143 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft

Noni a StarLife-tól

 

A NONI GOLD STAR termék Morinda citrifolia (NONI) növényt tartalmaz Havaiból, mely jótékony hatásaival segíti optimalizálni és erősíteni a szervezet funkcióit, harmonizálni az idegrendszert és immunrendszert, oldani az emocionális stresszt. Nagymértékben befolyásolja a szellemi teljesítményt, kitartást, rugalmasságot és kiegyensúlyozottságot. Segít a fáradtság ellen, ellát a szükséges energiával.
Egyedi összetétele az emberi tápanyagszükséglet szempontjából az összetevők – aminosavak, vitaminok, alkaloidok, szterinek, olajok, szénhidrátok, polifenolok, xantinok és enzimek kölcsönös egyensúlyán alapul.

FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.

Javasolt adagolás
1 kapszula 2× naponta.

Összetétel
Összetevők 2 kapszulában: Mirinda citrifolia (a Noni gyümölcsének koncentrált leve) 800 mg; rizsliszt; csomósodást gátló: szilícium-dioxid, növényi magnézium-sztearát. Zselatin kapszula.
Megjegyzés a kivonatokat tartalmazó termékekhez: A hatóanyagok mennyiségében való gyorsabb tájékozódás érdekében a kivonatok tényleges (eredeti) mennyiségét adjuk meg.

Figyelmeztetés
Fogyasztása gyermekeknek 3 éves kor alatt nem ajánlott. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagolást. Gyermekek elől elzárva kell tartani! Tárolás: száraz, sötét helyen. Minőségét megőrzi: lásd a doboz nyakán EXP (nap/hó/év). 

 

OGYÉI/OÉTI

Magyarországi hatósági engedélyezés száma. OÉTI vagy OGYÉI számon tartják nyilván.

16664/2015
Mennyi napra elegendő?

A dobozban található termék normál használat mellett ennyi napra való adagot tartalmaz.

Minimum 30 – 60 Maximum