Magazin
2015.06.14 10:20

Fertőzés, gombásodás, gyulladás, vírus ellen ajánljuk!

Hőség, vízpart, nyaralás, külföld - előzze meg Ön is a fertőzést, gombásodást, gyulladást, természetesen!

 

Nyáron a nyaralások idején, idegen környezetben sokkal nagyobb veszélyben vagyunk. A nagy melegben gyorsabban szaporodnak a baktériumok, ráadásul sokkal több van belőlük. Ez bemutatkozhat (félig) romlott étel formájában, közösségben (kilincsek, nedves helyek, medence, Balaton, stb.).

Ahhoz, hogy ne érjen bennünket meglepetés, elég lehet, ha a megszokottnál kicsit körültekintőbben, óvatosabban figyelünk magunkra és a környezetünkre.

 

 

Nyáron, tartósan nagyon meleg időben, hőségben, kánikulában könnyebben és gyorsabban szaporodnak a gombák, baktériumok. Szeretik ezt a nedves környezetet, ideális táptalajt és életfeltételeket biztosít számukra. Előfordulhat, hogy a legnagyobb igyekezetünk ellenére elkapunk valamit, mégis megelőzéssel ennek a lehetőségét minimálisra csökkenthetjük.

 

 

Legnagyobb veszélyforrások, ahol kaphatunk betegségeket nyaralás alatt:

 

 - Romlott étel, különösen a csirke, baromfi, ami szalmonella fertőzést, hányás-hasmenést is okoz, ha nincs alaposan megmosva. A feldolgozás során is lehet baj, ha pl. a nyers csirkés előkészítő késsel vágnak készételt, vagy nem mosnak kezet, vagy akár törlőruhával is átvihetik.

 - Tojásos ételek, tojás tárolása, félkész feldolgozása nyers sárgája majonéznek, tojáshab, krémes sütemény, stb. (szalmonella, fertőzések, fekália)

 - Csirke, pulyka gyros kevésbé forgalmas helyeken készítve. Órákon keresztül nagyon meleg helyen tárolják - sütik, ezért mire elfogy a teljes rúd, addigra a belső részek romlásnak indulhatnak. Érzékeny gyomrúaknál bizony észrevehető!

 - Véres-, májas hurka, belsőségek, velő, stb. Szavatossági idejük 1 nap, hűtve.

 - Medencék előtti lábmosó, ami nem vízcserés, időnként cserélik benne a vizet - lábgomba nagyon ideális táptalaja, nem is igazán befelé menet, hanem kifelé jövet marad a lábunkon.

 - A medencéket olyan erős vegyszerekkel fertőtlenítik, amik arra érzékeny embereknél komoly bőrproblémákat is okozhatnak. Tiszta  vízű tóban, tengerben érdemes nekik próbálkozni a fürdéssel.

 - Szolárium, a megnövekedett forgalom, nyomott árak miatt vannak olyan helyek, ahol nem a legjobb, legbiztosabb fertőtlenítő folyadékokkal fertőtlenítik. Idő hiányában lehet hogy kevésbé alaposan törlik át. Rengeteg embernek van bőrgombája, nemi szervi gomba, lábgomba. Az izzadtságban, verítékben, melegben gyorsan szaporodnak.

 

 

Természetesen ezekre otthon, saját magunk ügyelünk, ezért nagyon ritkán lehet probléma. Viszont ha már kimerészkedünk a megszokott, biztonságos környezetünkből, onnantól kezdve másokra vagyunk utalva.Óvintézkedések, segítség a mindennapokban: - Lehetőleg olyan ételeket válasszunk a strandon, aminek az elkészítése biztosan nem problémás, kisebb a veszélye a fertőzésnek. Pl. lángos, heck, nem tükörtojásos hamburger,

 - Fekvő szoláriumot mindig saját magunk fertőtlenítsünk, biztonságos szerrel, mielőtt használjuk. Pl. ezüst oldat. Vagy menjünk álló szoláriumba, de tegyünk a lábunk alá papírtörlőt, vagy a saját papucsunkra álljunk rá.

 - A hűtőszekrény hőfokát tegyük feljebb, legalább 1 értékkel.

 - Romlandó ételeket vásárlás után hideg (jégakkuval) hűtőtáskában szállítsunk haza, ott azonnal tegyük hűtőszekrénybe. Ha megvettük, illetve kosarunkba helyeztük, utána már ne álljunk le beszélgetni, sétálgani, nézelődni, 10-20 percre se. Rövid idő alatt megromolhatnak!

 - A törölközőket, ágyneműt gyakran cseréljük le. Az ágyneműt rendszeresen szellőztessük.

 - Tudatosan, átgondoltan válasszunk éttermet, büfét, szállást.

 - Minden gyümölcsöt amit árusoktól vásárolunk, fogyasztás előtt mossunk meg.

 

 

Sokszor látom nagyáruházakban, hogy a bejáratnál már a hűtött akciós terméket beteszik a kosárba, utána kezdenek korzózni mindenfelé. Van, aki órákig is bírja elmondása szerint.Természetes segítség, lehetséges megoldások:1., Ezüst oldat, kolloid minden mennyiségben, állandó útitársként

Sokféle baktériumot, vírust hatékonyan elpusztít. Külsőleg és belsőleg is használható, gyerekeknél, felnőtteknél és állatoknál  is.

Többféle összetételben és kiszerelésben kapható:

https://multivitaminbolt.com/m-grace-kolloid-termekcsalad-arany-ezust-rez-cink

 2., SunSmile "gyümölcsmosó" fertőtlenítő a Sunrider-től:

Tudta, hogy ez a kis csodaszer képes leoldani a gyümlcsök, zöldségek külső felületéről a vegyszer maradványokat? Azokat, amiket sima vízzel nem tudunk eltávolítani. Nagyon jól jön a befőző szezonban, amikor pl. a citrom héját is használjuk szörpök készítéséhez.

Ezen kívül jól befőzött lekvárok tetejére cseppentve megakadályozhatja azok romlását, kielégítően tatósít.

Használható még gombásodás megelőzésére, láb szagtalanítására. Ha 1-2 cseppet a lábfejünkön szétkenünk,  akkor nem lesz büdös szaga akkor sem, ha izzad a papucsban, cipőben. Megelőzi a lábgombát a rendszeres használata.

Extra tipp: segít megállapítani, hogy van-e gombánk vagy sem? Egy cseppet tegyünk a kérdéses területre belőle. Ha kifehéredik, habzik, akkor az bizony sajnos gomba! Ha különösebben nem változik, átlátszó marad, az nem gombás.

Túl sokat, vastagon ne használjunk belőle, elég a kis mennyiség. Ne higítsuk, csak a gyümölcsök mosásánál.

Bővebben:
  30 ml: https://multivitaminbolt.com/sunsmile-sunrider-gyumolcsmoso-30ml

475 ml: https://multivitaminbolt.com/sunsmile-sunrider-gyumolcsmoso-475ml

 3., Effective Star basic, medium, strong

Egy termékben egyszerre: szájvíz, arclemosó, fertőtlenítő, fülgyulladásra, torokfájásra, leégés, borotválkozás, izzadás, frissítés, korpás fejbőr,  nátha, herpesz, fekély, égés, pattanás, sebek, emésztési panaszok, rosszullétre megoldás.

Használat után 10 percig legalább hagyjuk hatni!

Még ezekre is használható: https://multivitaminbolt.com/effective-star-medium-szajfertotlenito-starlife4., Belsőleg, külsőleg használható gyengéd, de hatékony szerek:

Erősítik, támogatják az immunrendszert, ellenállóbbá teszik a betegségek, fertőzések ellen. Házipatikában nélkülözhetetlenek, ha a természetes megoldást részesíti előnyben.

 

Grepofit termékcsalád:
https://multivitaminbolt.com/shop_search.php?search=grepofit

 

Grapefruit mag termékek:

https://multivitaminbolt.com/shop_search.php?search=grapefruit+seed

 Ha kérdése van ezzel kapcsolatosan, elérhetőségeinken szívesen állunk rendelkezésére!

 

Telefon: 0036304607279

Email:    info@denromsro.com

 

 

Facebook Pinterest Google+ Translate Email Addthis

Webáruház készítés
;