Hírek

2014.12.05
A Bíborka Rezveratrol Zselé megérkezett! Bővebben itt.

Bíborka Rezveratrol Zselé különlegesség 390 ml és 720 ml kiszerelésben.

A szakirodalomban publikált rezveratrollal végzett kísérletek eredményei közül az alábbiakat a Bíborka Rezveratrol zselé fogyasztói is visszaigazolták:

  • Értágító hatás: Többen tapasztalták, hogy a reggel megevett kanálnyi Bíborka Rezveratrol zselétől kitisztult a fejük, jobban tudtak koncentrálni. Diagnosztizált végtag és szívkoszorúér szűkület tüneteit, csökkentette. Előbbi esetben a zsibbadó és elfehéredett ujjvégek normalizálódtak, utóbbiban pedig a kardiológus nem talált elváltozást vizsgálatkor.
  • A rákos sejtek szaporodásának megakadályozása: Ezt tapasztalati úton nem tudjuk visszaigazolni. Azt viszont súlyos, fekvő rákbetegek hozzátartozói mondták el, hogy a Bíborka Rezveratrol zselétől javult a beteg állapota, fel tudott kelni, és önmagát ellátni.
  • Vércukorszint normalizálása: Kettes típusú diabetes esetén a nehezen beállítható, „ugráló” vércukor szintet kezelhető, enyhén magas értékre állította be, volt olyan, akiét normalizálta. --- Magas vérnyomás: Esetenként csökkentette, néhány embernél változtatni, csökkenteni kellett a gyógyszer adagját.
  • Kedélyállapot javulása: Többen jelezték, hogy a reggel elfogyasztott Bíborka Rezveratrol zselétől jobb lesz a hangulatuk, „felpörögnek”, intenzívebben tudnak dolgozni. Elképzelhető, hogy az a jó hangulat, amit már régóta tapasztalunk bor fogyasztása után, nem csak az alkoholtartalmának, hanem a rezveratrolnak is köszönhető?
  • Influenza és egyéb vírusos, megfázásos betegségekre gyakorolt hatás: A Bíborka Rezveratrol zselét fogyasztók között idén senki nem volt influenzás. Megdőlni látszik egy régi gyógymód magyarázata. Sokan, főleg az idősebbek még ma is forralt borral kúrálják magukat megfázás esetén. A kétségtelenül jó eredmény talán nem is az alkohol fertőtlenítő hatásától, hanem a rezveratroltól van?

 

A gyártói tapasztalat, és a fogyasztók véleménye alapján a rezveratrolnak a szakirodalomban leírt pozitív hatásain túl a Bíborka Rezveratrol zselé egyéb hasznos egészségügyi változást is okoz.

  • A máj méregtelenítése: Laboratóriumi lelet bizonyítja, hogy a máj méregtartalma, amelyet növényvédőszer okozott, nagymértékben csökkent a Bíborka Rezveratrol zselé fogyasztásától.
  • Bélgyulladás: Súlyos, több mint egy éve sikertelenül kezelt bélgyulladást / Colitist / tett tünetmentessé a Bíborka Rezveratrol zselé két esetben is. Ugyanezeknek a betegeknek minimális volt a vas felszívódásuk, időnként csak transzfúzióval tudták a szervezet vastartalmát felemelni. Mivel a vas felszívódása a bélben történik, véleményem szerint a bélgyulladás megszűnésének következménye lett a felszívódás rendeződése.
  • Pikkelysömör: Egyes orvosok ezt a betegséget ismeretlen eredetűnek és gyógyíthatatlannak, mások viszont a máj működési zavarának tartják. Ez utóbbiak szerint a mesterséges színezékek és adalékanyagok gátolják a máj méregtelenítését, amelynek külső megnyilvánulása a pikkelysömör. Visszajelzések alapján merem leírni, hogy a tüneteket csökkenti, esetenként meg is szünteti a Bíborka Rezveratrol zselé.
  • Ekcéma: A hajas fejbőr és az arc kisebesedését okozza. A szervezet túlérzékenysége, ill. a bél allergiás betegsége okozza. Esetenként külsőleg kenőcsökkel gyakran szteroidokkal kezelik. A Bíborka Rezveratrol zselé fogyasztása következtében a tünetek jelentősen csökkentek, sőt meg is szűntek.
  • Izületi kopások: Tapasztaltam, hogy térd- és csípőizületi kopásokat, azok fájdalmát csökkentette a Bíborka Rezveratrol zselé. Ehhez valószínű hozzájárult a benne lévő zselatin is, amely visszapótolja a porcokból hiányzó zselésítő anyagot, de a Ca-ot és a Mg-ot is.

 

Bővebb információ, szakirodalom, részletek, tapasztalatok, vélemények a Bíborka Rezveratrol Zseléről egy helyen:

www.rezveratrolzsele.com

Webáruház készítés
;