Suifans Kwang Tze olaj 5 ml, erekciót segítő, orgazmus, magömlés késleltető olaj férfiaknak

suifan-kwang-5-ml-erekcio-segito-orgazmus-keslelteto-potencianovelo-ferfi
Suifans Kwang Tze olaj 5 ml, erekciót segítő, orgazmus, magömlés késleltető olaj férfiaknak
6 990 Ft
Egységár: 1 398 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft

Suifans Kwang Tze olaj 5 ml, erekciót segítő, orgazmus, magömlés késleltető olaj férfiaknak

 

Suifans Kwang Tze olaj - 5 ml - korai magömlés ellen

 

A Suifan's Kwang Tze solution egy egyedi összetételű keleti gyógynövény-kivonatokból álló termék, amely a magömlés több órás késleltetésére lett kifejlesztve.

Azoknak a férfiaknak, akik szexmaratonokat akarnak elérni, de azoknak is, akiknek korai magömlésük van. A palack tartalma kb. 20-25 alkalmazásra elég. A Suifan's Kwang Tze solution folyamatos használatával idővel akár teljes mértékben is megszűnhet a korai magömlés.

 

A termék eredeti Hong Kong-ban gyártott termék, amely mára 30 éves múlttal rendelkezik a nemzetközi piacon.

Tartalma: 5 ml (kb. 18-20 alkalomra elegendő)

 

Alkalmazás: Használata: Használat előtt rázza fel a palackot! A terméket az aktus előtt 1 órával az üvegben található ecsettel egy vékony rétegben felvisszük a makk alatti részre, miután az előbőrt hátra húztuk.

A makkra nem szabad kenni! Kb. 1 óra után az ecsetelőt le kell mosni a péniszről, különben a partnerét is érzéstelenítheti.

A Suifan's Kwang Tze solution ecsetelő használója néhány órás magömlés-késleltetést tud elérni a felvitt folyadék mennyiségétől függően.

A Suifan, más néven a Chinese Brush Classic egy egyedi összetételű keleti gyógynövény kivonatokból álló termék, amely tartalma: ginseng, clove, cinnamon, aloe vera és még néhány titkos összetevő a régi, jól bevált receptúra alapján.

A pontos összetételt évszázadokkal ezelőtt fedezték fel és mára óriási sikert ért el az egész világon. A termék folyamatos használatával 1 év után akár teljes mértékben is megszűnhet a korai magömlés.

 

Figyelmeztetés:

Figyelem! Csak sérülésmentes bőrfelületen használható! Gyermekek elől gondosan elzárandó! Száraz, hűvös helyen tartandó! Szembe, szájba nem kerülhet! Csak külsőleg alkalmazható! Érdemes kipróbálni, mert a Suifan's Kwang egy nagyon hatásos készítmény.