PickPackPont szállítás

 

logó
PICK PACK PONT

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 Rendeléseit
INGYENES
szállítási díj mellett veheti át, ha a rendelése összege 19970 Ft felett van.

 

 

    

FIGYELEM!

 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy a 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §, (5) pontja módosítása alapján 2014.04.09-dik napjától kezdődően alapvetően megváltoznak a csomagkiadás szabályai.


Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is szükséges kérnünk az átvételi pontjainkon.


A személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány elnevezését, betűjelét és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „ Címzett” megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át akkor az átvétel jogcímeként a „ Helyettes átvevő „ megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás őrzése a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.
A mai naptól ezek a technikai lépések kötelező jelleggel bevezetésre kerülnek a Pick Pack Pontokon, mely változás miatt a csomagkiadás folyamata esetenként több időt vehet igénybe. 
A változással kapcsolatos kérdéseikkel, forduljanak bizalommal a Pick Pack Pont Ügyfélszolgálatához az alábbi elérhetőségeken.


Telefon: 06-1-803-6303, E-mail: pickpackpont@sprinter.hu

A Pick Pack Pont Ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig 08:00 és 20:00 között érhető el. 
Ügyeleti mobilszám: 06-30/619-3070 Hétfőtől péntekig: 20:00-22:00 óra között, szombaton és vasárnap 10:00-12:00 óra között érhető el.

 

 

 

Fedezze fel a Pick Pack Pont világát és értékeit!

 

Tudta Ön, hogy az immár 5 éves Pick Pack Pont szolgáltatás használatával nem csak időt és pénzt takarít meg, de a környezetet is óvja? Válassza a Pick Pack Pontot és élvezze a szolgáltatás előnyeit online vásárlásai során!

 • Szabadság – Mindenkinek útba esik egy Pick Pack Pont, ahol a nyitvatartási időtől függően akár éjjel-nappal átvehető a csomag. Az üzletek nagy része bankkártyát is elfogad, de természetesen készpénzzel is lehet fizetni – a választás az Öné. A csomag akár 5+5 munkanapig vár Önre az átvételi ponton – akkor, ott és úgy veheti át rendelését, ahogyan Önnek a legkényelmesebb!
 • Környezettudatosság – A csomagok gyűjtőjáratokon utaznak az átvételi pontokra, nincs szükség az utakat még zsúfoltabbá tevő extra járatok indítására.
 • Éves szinten a szolgáltatás használatával 1275 tonna szén-dioxid kibocsátásától kíméljük meg környezetünket, levegőnket és vizeinket – ez annyi amennyit 25.000 db felnőtt fa szűr ki a levegőből egy év alatt!
 • Kedvező ár – A Pick Pack Pont nem csak kényelmes, de egyben költséghatékony is. A több mint 600 pontból egy Önnek is biztosan útba esik!
 • Emberközpontúság – Több ezer munkahely megtartásához járul hozzá azzal, hogy átvevőpontjaink egyéb szolgáltatásait is használja a csomagátvétel során. A Pick Pack Pont színvonalas átvevőpontjain kollegáink segítenek abban, hogy csomagját gyorsan, biztonságosan átvegye. Amennyiben bármilyen problémája adódna az átvett csomaggal kapcsolatosan, az árushely dolgozói és telefonos ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll.

 

 

 


Ismerje meg a Pick Pack Pont világát!

 

A Pick Pack Pont kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít az ország 190 városában, több mint 600 Pick Pack Ponton. A minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon Ön napi teendőihez igazodva, akár 5+5 munkanapig átveheti az online megvásárolt termékeket.

 

Országos, minőségi Pick Pack Pont-hálózat
Keresse meg az Önnek legkényelmesebb Pick Pack Pontot itt: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

 

 

Nálunk ilyen kényelmes a csomagátvétel:

 •  Rendelje meg online a terméket és válassza ki a több mint 600 pont közül az Önnek leginkább megfelelőt 
 •  A webáruház üzenetet küld Önnek, amikor átadja a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére
 •  A csomag útja nyomon követhető a webáruháztól kapott üzenetben található azonosító kód megadásával a www.pickpackpont.hu oldalon
 •  Ha a csomagja megérkezett az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont-ra:
 •  E-mail és akár sms üzenetet küldünk a pontra érkezésről 
 •  A csomag az értesítést követő 5+5 munkanapon keresztül érhető el
 •  Akár éjjel-nappal átvehető a csomag, és a legtöbb helyen bankkártyát is elfogadunk 
 •  A nyitva tartást és a fizetési lehetőségeket az alábbi linken tekintheti meg: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont


Promóciós ajánlatainkat keresse a Facebookon és a weblapon!
https://hu-hu.facebook.com/PickPackPont + http://www.pickpackpont.hu/aktualis_akciok

 

Mikor érdemes a Pick Pack Pontot választanom átvételi helynek:

 

 • Ha Önnek a személyes átvétel üzletünkben a távolság miatt nem jöhet szóba
 • Ha Ön nem tudja vagy csak nem akarja a futárt otthonában, munkahelyén fogadni
 • Ha a futárral történő kézbesítést túl költségesnek találja
 • Ha szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

 

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel Piack Pack Ponton?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack Pontok nagy százalékánál bankkártyával történő fizetésre is. Erről a boltok listájában vagy rendelése leadásánál az adott üzlet kiválasztásánál tud tájékozódni.

A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek, egészen estig!

A részletes boltlistát nyitvatartással és kártyaelfogadási lehetőséggel IDE KLIKKELVE találja!

 

Milyen értékű árukat vehetek át a Pick Pack Ponton?

A Pick Pack Ponton történő átvételnél a megrendelt termékek összértéke nem haladhatja meg a bruttó 190.500 HUF-ot. (nettó 150.000.-HUF)

 

Fizetési lehetőségek:

Lehetőség van a vételárat kiegyenlíteni készpénzzel a termék átvételekor, bankkártyával a termék átvételekor és előre utalással is bankon keresztül, ebben az esetben e-mailben küldjük el a bankszámlaszámunkat Önnek a rendelése visszaigazolása után.

 

Hogyan kapom meg a számlát illetve a garancia levelet?

Készpénzes és bankártyás fizetés esetén is a csomagban találja meg az utánvétes számláját, előre utalásnál utalásos számlát kap szintén a csomagban.

A garancia levelet is a csomagban kell keresnie minden esetben.

 

Hogyan kérhetem a személyes átvételt egy Pick Pack Pontra?

Pick Pack Pontos kiszállítás esetén minden esetben a webáruházban kell megrendelnie a kívánt terméket, az ott kapott rendelés azonosítója lesz csomagjának is azonosítója.

E-mailben vagy telefonon nem tud PPP kiszállítással rendelni.
A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a webáruházunkban történik. Ön előbb kiválasztja az Önnek megfelelő fizetési módot, beállítja a " Pick Pack Pont szállítási mód" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.

Ügyeljen arra, hogy a rendszer engedélyezi akkor is kiválasztani a bankkártyás fizetési lehetőséget, ha az adott boltban ez nem lehetséges, ezért kérjük ellenőrizze minden esetben a boltok listájánál (klikk a listához), hogy valóban tud-e kártyával fizetni az Ön által kiszemelt átvételi helyen.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

 

Mikor kaphatom meg a rendelésem?

Általában a munkanapokon 13.00-ig megrendelt termékeket Budapesten  egy munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén két munkanapon belül vehetik át az Önök által kiválasztott Pick Pack Pontban. Ezt így vállalja a Lapker Zrt, a PPP rendszer üzemeltetője.

A csomag Pick Pack Pontra érkezésekor küldenek Önnek egy Emailt vagy sms-t, amennyiben csomagja átvehető, ezért kérjük mobilszámot adjon meg megrendelésénél.

 

Itt egy táblázat a csomagok érkezéséről:

 

Rendelés napja 13 óráig

Csomag érkezése Bp.-re

Csomag érkezése vidékre

Hétfő

Kedd

Szerda

Kedd

Szerda

Csütörtök

Szerda

Csütörtök

Péntek

Csütörtök

Péntek

Szombat

Péntek

Szombat

Kedd

 

(Tehát adott esetben sajnos egy csütörtök délután 5 órakor leadott csomag megérkezése kedd délelőtt várható vidékre. Ha ezt sokallja, kérem válasszon futárszolgálattal 1 napos  szállítási módot!)

Szombaton és vasárnap nincs csomag feladás.

 

10. Tekintse meg a Pick Pack Pont szolgáltatás bemutatkozó videóját!

 

Webáruház készítés
;