Sambucol

Sambucol Fekete bodza termékek

A Sambucol Black Elderberry egy egyedülálló formulációval és extrakciós eljárással rendelkezik, amely megőrzi és maximalizálja a bogyó természetesen előforduló egészségügyi előnyeit. Bizonyos falvonoidok - antocianinok - elsősorban a sötétkék és a mély lila gyümölcsök, például a fekete bodza pigmentjeiben találhatók meg. Ezeknek van egy figyelemre méltó képessége arra, hogy stimulálják a szervezet immunrendszert.

A flavonoidok olyan erős, természetes antioxidánsok, amelyekről úgy gondolják, hogy megvédik a szervezet sejtjeit a szabad gyökök okozta lehetséges károsodástól. Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma szerint az antocianinok legmagasabb koncentrációját fekete gyümölcsökben találják - közel kétszerese a más gyümölcsben található mennyiségnek. Ezen antocianinok jelenléte miatt a fekete bodza természetes antioxidáns kapacitása kétszeresére, és sokkal nagyobb, mint az áfonya esetében.

A Sambucol egyedülálló gyártási folyamata kihasználja az ezen antociánok természetes erejét, amely egész család számára megfelelő egészségi kiegészítést biztosít.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: