Napfényvitamin

Napfényvitamin étrend-kiegészítő termékcsalád, melynek termékei:

 • - merőben eltérnek a sablonos tömegcikkektől,
  - biztonságosan alkalmazhatóak,
  - a lehető legmagasabb dózisú hatóanyag tartalommal rendelkeznek, szem előtt tartva az egyes komponensek
  - egymáshoz viszonyított arányait a jobb felszívódás és hasznosulás érdekében,
  - a legmagasabb gyártási kritériumoknak is megfelelnek,
  - egyedi, magyar, komponenseit tekintve a legjobb biohasznosulással és hatékonysággal működő vegyület formák alkotják összetevőiket
  - és egy a maga nemében kuriózumnak számító készítményeket (pl.: PszichoBiotikum) biztosítson Fogyasztóinknak.

Napfényvitamin GMO-, cukor-, laktóz-, glutén- és doppingszernek minősülő anyagoktól mentesek.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A Napfényvitamin termékek kifogástalan minőségének titka

 1. A Napfényvitamin termékek többsége Szegeden a napfény városában egy GMP minősítésű üzemben készülnek. Problémaspecifikus probiotikus készítményeink pedig szint hazai, csúcstechnológiát képviselő üzemben kerülnek előállításra.

 2. Termékeink GMO-, cukor-, laktóz-, glutén- és doppingszernek minősülő anyagoktól mentesek.

 3. Mesterséges adalékanyagokat, színezéket, titán-dioxidot sem a kapszula sem a hatóanyag komplex nem tartalmaz.

 4. Vegán fogyasztóink igényeit is szem előtt tartva folyamatosan alakítjuk át készítményeinket VEGAN alapú termékekké.

 5. Termékeinkbe csak ellenőrzött és biztonságos forrásból származó alapanyagok kerülnek és kifejezetten olyan komponensek alapján történik összeállításuk a fejlesztés során, melyek hatékonyságát klinikai vizsgálati eredmények is alátámasztják mendemondák helyett.

A Napfényvitamin prémium minőségű kiegészítői megkövetelik a kiemelkedő gyártástechnológiát

Problémaspecifikus probiotikumaink egy olyan magyar üzemben készülnek, mely csúcstechnológiát képviselő eszközeivel a legmagasabb szintű minőséget szavatolja termékeinknek. Számunkra rendkívül fontos, hogy átlátható legyen, illetve mindenki számára biztonságot és minőséget tükrözzön maga a gyártás és kiszerelés is, hiszen a hazai forgalmazók, gyártók sok esetben eltitkolják termékeik valódi forrását. Egy-egy kiegészítő alkalmazhatóságát és szakemberek általi megítélését nagyban meghatározza a termék eredete, a gyártás során alkalmazott technológiák, az üzemi körülmények.

Egyes kutatók szerint akár 70%-ban is képes meghatározni a gyógyulásunk sikerességét, gyorsaságát az, hogy mivel látjuk el szervezetünket.

Bizonyos hatóanyagok, mint például a kurkuminoidok, az 1-3, 1-6 béta-glükán, az R-alfa-liponsav, az aktív D-vitamin, vagy éppen a szerves kötésű magnézium, melyek étrend-kiegészítők formájában is elérhetőek, igen komoly eredményeket értek el az elmúlt évtized kutatásai alapján a daganatos betegségek, a metabolikus szindróma, a 2-es típusú cukorbetegség, a gyulladásos bélbetegségek, az autoimmun folyamatok, az ízületi bántalmak, bizonyos allergiák és a kardiovaszkuláris betegségek, továbbá a mentális eredető problémák kiegészítő kezelése során.