SEXTIVITY - Társasjáték felnőtteknek, pároknak, erotikus, pajzán, 18 éves kortól

sextivity-18-Tarsasjatek-felnotteknek-paroknak-erotikus
SEXTIVITY - Társasjáték felnőtteknek, pároknak, erotikus, pajzán, 18 éves kortól
7 970 Ft
Egységár: 7 970 Ft/doboz
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft

SEXTIVITY - Társasjáték felnőtteknek, pároknak 18

 

Izgalmas ajándékot keres karácsonyra, de még nem igazán találta meg azt a karácsonyi ajándékötletet, amivel meglephetné párját? Nos Akkor mi ajánlunk egy kiváló, vicces és vidám kis társasjátékot.

 

Manapság már egyre népszerűbbek a felnőtteknek szóló társasjátékok, melyben van egy kis pikantéria. Nos a Sextivity felnőtteknek szóló társasjáték is pont egy ilyen játék. A jól ismert Activity társasjáték erotikus formában. Ennek a játéknak a segítségével bemutathatja, hogy mennyire rátermett, vagy milyen gyorsan vág az esze, ha erotikus dolgokról és szexről van szó. Na Ön mit gondol? Mennyire nagy a tudása szex terén? Játsszon és derítse ki. A Sextivity társasjátékban található feladványokat háromféle módon lehet teljesíteni a szerencsétől függően. Az egyik lehetőség - "Játszd el": A feladványkártyáról kiválasztott szót el kell mutogatnia a párjának. A második lehetőség a "Rajzold le": A kiválasztott szót le kell rajzolni, úgy hogy abból párja kitalálhassa, hogy valójában mi is volt a kártyára írva. A harmadik és egyben utolsó lehetőség a "Ki ne mond": A kártyáról kiválasztott szót kell megmagyaráznia úgy, hogy az adott szót nem mondja ki. A játék nyertese az a pár, vagy az a csapat, amely több feladványt tudott megfejteni! A nyeremény pontokat a csapatok gyűjthetik akár zálogtárgyakban, ruhadarabokban, csókokban, italokban és ki tudja, mi minden jöhet még jól a nyertes csapat számára. Ez is csupán Önöktől és a fantáziájuktól függ. Hogy meddig tarthat egy ilyen játék? Hát ezt így megmondani nem is lehet, elvégre aki belekezd a sextivity társasjátékba, az szinte abba se akarja majd hagyni.

 

Milyen szavak lehetnek a játékban?•    Mutogassa el azt hogy - szüzesség.

•    Rajzolja le azt hogy  - megcsalja a feleségét.

•    Írja körbe szavakkal azt hogy - szűzhártya.

 

Gyakran Ismétlődő Kérdések

 

Hányan játszhatják a Sextivity felnőtteknek szóló társasjátékot?

 

A társasjátékot minimum négy főnek kell játszania. Az hogy valójában hány ember játszhatja a sextivity társasjátékot, azt csak Önökön múlik. Minél többen játszanak, annál izgalmasabb és több féle szituáció kerülhet Önök elé. Abban biztos lehet, hogy izgalmakban nem lesz hiány.

 

Hány éves kortól lehet a Sextivity társasjátékot játszani?

 

Mivel a Sextivity társasjátékban erotikus jellegű kérdések, megfejtések és szavak hangzanak el, továbbá a begyűjteni kívánt zálogtárgyak is elnőtt tartalmúak lehetnek, így mindenképp csak és kizárólag 18 éven felülieknek ajánljuk a Sextivity játékot.

 

Hány feladványt található a Sextivity társasjátékban?

 

A Sextivity társasjátékban közel 1000 féle különböző feladvány szerepel, így egy jó pár órára... sőt akár hónapokra... de még akár évekre is elegendő lehet. Attól függően, hogy hányan, és milyen sűrűn játsszák ezt a remek kis játékot.

 

Mennyi idő alatt kapom meg a Sextivity felnőtteknek szóló társasjátékot, ha még ma rendelek?

 

Amennyiben a leadott rendelése 14:00-ig befut hozzánk, úgy nagy valószínűséggel, már másnap kezében tarthatja a Sextivity erotikus társasjátékot, de legkésőbb 48 órán belül szállítja Önnek az MPL futárszolgálat szerte Magyarország határain belül.

 

Hogyan kell használni a Sextivity társasjátékot?

 

A Sextivity társasjáték kibontását követően minden erre vonatkozó információt meg fog találni magyar nyelven a doboz belsejében. Érdemes áttanulmányozni közösen, mielőtt elkezdenék használni a Sextivity felnőtteknek szóló izgalmas és érdekes játékot.

 

Honnan tudhatom, hogy a Sextivity Társasjáték megfelelő-e a számunkra?

 

Amennyiben Ön és baráti társasága szereti az izgalmakkal teli játékokat, és nem jönnek zavarba a szexel kapcsolatos kérdésektől, továbbá a humoruk is megvan hozzá, akkor a Sextivity társasjáték, mely felnőtteknek készült, kiváló játék lehet az Önök és baráti társaságuk számára. Akár ajándékba is adhatják, vagy csak simán áthívhatják a barátaikat, hogy játszanak egy jót.