Hírek

2015.05.09
ASEA termékek áremelkedése 2015. június 1-től

ASEA - Árváltozás!


Az ASEA a kezdetektől fogva rendkívül kemény munkát végez, hogy tisztességes és következetes árakat kínáljon minden olyan piacon, amelyen jelen van.
 

A legtöbb olyan nemzetközi piacon, amelyen jelen vagyunk, a helyi valuta szerint árazzuk be termékeinket, és a jutalékokat is aszerint fizetjük ki. Célunk, hogy külföldi valutában megadott áraink stabilak maradjanak, és minél közelebb legyenek amerikai árainkhoz. Amikor új piacra lépünk be, megállapítunk egy árszabási váltóarányt az amerikai dollár és a külföldi pénznem között – ezt FX rögzítési aránynak nevezik –, és ezt az arányt használjuk az Üzletépítőknek fizetett jutalékok megállapításakor is.

 

Árkövetés és árszabás ASEA redox új árak

 
Irányelveink megkövetelik, hogy negyedéves rendszerességgel figyelemmel kövessük a külföldi valutáknak az amerikai dollárhoz viszonyított változását, hogy globális vállalatunkban szerte a világon biztosíthassuk a következetes árakat. Többségük bizonyára tisztában van azzal, hogy a legutóbbi hónapok során az amerikai dollár a különböző külföldi valutákhoz képest más-más mértékben, de megerősödött. A legkisebb értékesés 10%-os, a legnagyobb pedig 28%-os volt.
 

Ezek a valuták hat hónapja folyamatosan gyengülnek, és a legtöbb világszerte működő bank szerint ez a tendencia nem is fog változni előrelátható időn belül. Nem elég, hogy ez a hosszan tartó valutagyengülés az amerikai dollárhoz képest a vállalat egészének a működésére kihatással van, de befektetési lehetőségeinket is limitálja piacainkon, meggátolva ezzel a jövőbeli növekedést. Így arra a következtetésre jutottunk, hogy szükséges lesz az adott ország valutájához viszonyított árakat szabnunk. Ez az árszabás hatással lesz az ASEA és a RENU 28 áraira, a belépési díjakra és minden marketinget támogató anyagra.


ÁRAK:

1 üveg ASEA eladási ára: 14.030 Ft
1 tubus Renu 28 eladási ára: 17.890 Ft

Az árnövekedések hatálybalépése: 2015. május 30.


Amennyiben szeretnéd még kiélvezni a régi árak adta előnyöket, azt javasoljuk, hogy lépj be a webirodádba és május 30. előtt add le a rendeléseidet.

 

Bár ezeket a híreket egyikünk sem fogadja szívesen, e tényezőknek tőlünk függetlenek. A multinacionális vállalatok kénytelenek szembesülni ezekkel a tényekkel, és ha nem is mind, de legtöbbjük ugyanilyen árszabási műveleteket hajt végre a külföldi valutának az amerikai dollárhoz képesti hosszantartó gyengülése miatt.
 

Biztosíthatjuk arról, hogy elkötelezetten próbáljuk az ASEA árait a lehető legversenyképesebb módon meghatározni és folytatni fogjuk ezen valuták árfolyamainak a figyelemmel követését, hogy megfelelő kiigazításokat végezhessünk majd el, amennyiben hosszantartó növekedést mutatnak.

 

ASEA TERMÉKEK RENDELÉSE ITT.
 

Webáruház készítés
;