Hírek

2018.02.18 11:03
Ismét új termékcsaláddal bővült a kínálatunk, a Dr. Chen minőségi, megfizethető termékeivel

Mit érdemes tudni a Dr. Chen termékekről?

Ismertető a cég weboldaláról:

Saját gyárunk 2006-ban épült fel Európai Uniós támogatással az EU FP7-es keretprogramján belül, amelyet a hagyományos gyógynövény termékek kutatására és az egészségügy fejlesztésére hoztak létre. Ez a modern, európai uniós GMP irányelvek alapján tervezett és minősített üzem az Európai Unió FP7-es keretprogram kiindulási pontjának is számít.

 

  • Hazánkban egyedi technikával épült üzemünk geotermikus energiát használ fel hűtésre, fűtésre, hogy minimalizáljuk a környezetünkre kibocsátott káros hatásokat.
     
  • Csak szigorúan ellenőrzött, kiváló minőségű alapanyagokat használunk, amelyeket gyógynövény szakértőink kutatnak fel a világ minden tájáról.
     
  • Saját laboratóriumunkban rendszeresen ellenőrizzük termékeink minőségét és stabilitását. A gyártási folyamatokban a legkorszerűbb holland és német műszerek segítik munkánkat.
     
  • Támogató és harmonikus munkakörnyezetet építettünk, amelyben munkatársaink odafigyelve és egymást segítve készítik termékeinket. 2007-ben elnyertük a Nemzeti Fejlesztési Hivatal „Az Egyenlő Esélyekért” munkáltató szakmai díjat. 

 

Itt készülnek a Dr. Chen Patika termékek:

 

Megvásárolhatja a Dr. Chen Patika termékeit nálunk, a multivitaminboltban:

https://multivitaminbolt.com/dr-chen-patika-termeszetesen-egeszseges

 

 

Webáruház készítés
;